Festa inauguració Sala d'Arts Marcials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'antiga Sala Blava

Imatge d'arxiu de l'antiga Sala Blava

Avui a les vuit del vespre (20:00h) té lloc la inauguració oficial de la Sala d'Arts Marcials, antigament coneguda com la Sala Blava. A l'acte hi participaran, el Club Karate Sant Cugat, el Club Jiu-jitsu Sant Cugat i un grup d'haikido procedent de Barcelona.

Abans de la festa es farà una demostració pràctica de les diferents modalitats d'arts marcials que es practiquen a Sant Cugat, que anirà seguida d'un petit pica-pica.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, pensa que és just que es faci aquest canvi de nom a la Sala Blava.

Salvador Álvarez

La sala s'utilitza només per arts marcials. Per això vam demanar a l'Ajuntament canviar-ne el nom. Volíem que es reconegués tota la feina que hem fet per aquest esport.











Cal recordar que ara fa uns mesos el Club Jiu-jitsu Sant Cugat va canviar el tatami blau que donava nom a la sala per un tatami de color verd. Per aquest motiu ja no tenia sentit el nom de Sala Blava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.