El Centre Equilibri aproparà les arts marcials als santcugatencs


  • Comparteix:

La sala d'arts marcials Centre Equilibri s'ha inaugurat aquest dilluns amb l'objectiu principal de fomentar els valors esportius a la nostra ciutat. Les diferents activitats que ofereix el centre són el kung fu shaolin, el tai-txi, el ioga i la meditació entre d'altres. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Aquesta nova sala demostra que el món de les arts marcials continua creixent a la nostra ciutat. Aquest centre, ubicata al carrer Pau Casals 28, té l'objectiu de fomentar els valors de l'esport a través d'aquesta disciplina. Un Centre Equilibri en què es podran fer activitats com el kung fu shaolin, el tai-txi, el ioga i la meditació entre d'altres. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, que assegura que els valors que vol transmetre el Centre Equilibri són els que es volen donar des de l'Ajuntament.

Xavier Tizón

Assistim al creixement d'aquesta ciutat en matèria esportiva, en aquest cas més sorprenent que d'altres.




De la seva banda, el director del Centre Equilibri, César González, creu que aquest centre farà créixer les arts marcials a Sant Cugat.

César González

Beneficia al màxim possible aquesta ciutat, ens ha vist néixer i ens ha vist créixer, i volem aportar el nostre aprenentatge a la nostra ciutat.







La sala, que s'ha inaugurat aquest dilluns, ha comptat amb una exhibició d'aquestes disciplines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.