Germanor marcial


  • Comparteix:

Una cinquantena de practicants de les arts marcials s'han trobat dimecres al vespre a la classe conjunta organitzada pel Club Karate Sant Cugat, el Club Jiu-Jitsu Sant Cugat i el Club Kihon Hospitalet. Donada la proximitat en el calendari amb el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, part de la trobada ha estat enfocada a la defensa personal de la dona.

La Sala d'Arts Marcials de la ZEM de la rambla del Celler ha acollit aquesta classe, on s'hi han reunit practicants de karate, jiu-jitsu i aikido, tres disciplines diferents però amb molts punts en comú. El director esportiu del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat, Sergi Subirà, explica l'objectiu de la jornada.

Sergi Subirà

És una trobada de tres clubs independents però amb molta germanor. És una activitat molt enriquidora.



A banda de les lliçons d'iniciació a les tres disciplines, els senseis han ensenyat petites nocions de defensa personal de la dona.

Sergi Subirà

Com que hi ha proximitat amb el Dia Contra la Violència de Gènere, ho hem enfocat cap a la defensa personal de la dona.





El resultat final ha estat una trobada enriquidora entre els alumnes del Club Karate Sant Cugat, el Club Jiu-Jitsu Sant Cugat i el Club Kihon Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.