Trobada marcial


  • Comparteix:

El CAR acollirà la trobada marcial

El CAR acollirà la trobada marcial

El Club Karate Sant Cugat organitza un entrenament conjunt de karate, aikido i juijitsu a les instal·lacions del CAR aquest dissabte. Les classes les impartiran els mestres Antonio Martín, Salvador Álvarez i Sergi Subirà, en un acte amb més de 50 lluitadors.

En la trobada hi participaran del Club Karate Sant Cugat, el Grup d'Aikido Barcelona i el Club Juijitsu Sant Cugat, a part dels practicants d'arts marcials que s'hi vulguin inscriure. L'encarregat d'organitzar aquest acte ha estat el Club Karate Sant Cugat, i consistirà en un entrenament conjunt de diferents disciplines marcials, com són el karate, el aikido i el juijitsu.

Els encarregats d'impartir les classes seran els mestres Antonio Martín, 5è dan d'aikido, Salvador Álvarez, 4t dan de karate, i Sergi Subirà, 2n dan de juijitsu.

Salvador Álvarez, mestre de la trobada i director esportiu del CKSC, analitza l'objectiu d'aquest tipus d'esdeveniments.

Salvador Álvarez

L'objectiu primordial és continuar la relació que tenim amb el CJSC i gaudir de les instal·lacions del CAR.




La trobada se celebrarà aquest dissabte a les cinc de la tarda (17:00) a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat i serà gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.