Nou espai, nous horaris, nous reptes

Arts marcials

Publicat el 13/set/08 per Mercè Montcusí

Des de l'1 de setembre, l'Ajuntament ha traslladat el Club Jiu-jitsu Sant Cugat a la Sala Blava, a l'espai Municipal al costat del PAV-3. El nou emplaçament ha obligat a modificar també els horaris d'entrenament.

El Club Jiu-jitsu Sant Cugat portava aproximadament dos anys a la sala Canigó del Club Muntanyenc. Ara començen una nova etapa a la sala Blava després que l'Ajuntament comprés l'antic espai d'entrenaments i reorganitzés les activitats. El nou emplaçament és vist amb pros i contres pel seu president, Sergi Subirà.

Sergi Subirà

Tot canvi té els seus pros i contres. El canvi ens modifica horaris, però també ens permet ampliar-los. El pitjor és l'adaptació de l'espai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els nous horaris d'entrenament són dilluns de nou a dos quarts d'onze (21.00h - 22.30h), dimecres de vuit a deu (20.00h - 22.00h) i divendres de vuit a dos quarts de deu del vespre (20.00h - 21.30h). A banda d'aquestes novetats, el club santcugatenc també preveu introduir més espectacle i exhibicions i gaudirà d'una nova organització com a club oficialment federat.

Sergi Subirà

A nivell organitzatiu, som ja un club federat i, a nivell d'activitats, apostemr per un jiu-jitsu tradicional barrejat amb elements més moderns de cara a l'espectacle.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb la temporada acabada de començar, les competicions importants vindran després de Nadal, amb el Campionat de Catalunya i l'estatal.