Jaël Bestué, ambaixadora dels Premis Esport en Marxa

L'atleta olímpica santcugatenca és la imatge dels guardons que arriben el 22 de març al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Jäel Bestué, ambaixadora dels Premis Esport en Marxa / Foto: Cugat Mèdia

Jäel Bestué, ambaixadora dels Premis Esport en Marxa / Foto: Cugat Mèdia

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué és l'ambaixadora i la imatge de la 22a edició dels Premis Esport en Marxa que arriben el 22 de març al vestíbul del Teatre- Auditori. Bestué aglutina tots els valors de l'esport des dels seus inicis a l'escola Joan Maragall, passant pel Club Muntanyenc Sant Cugat i arribant al FC Barcelona amb els primers Jocs Olímpics disputats a Tòquio el 2021. La santcugatenca compagina els estudis de Medicina amb tocar el saxo i competir mundialment. Bestué va guanyar el guardó de millor esportista als Premis Esport en Marxa el 2018. L'atleta de la nostra ciutat és l'esportista més internacional de Sant Cugat i amb una temporada que ha iniciat de manera brillant amb nou rècord estatal als 60 metres llisos i també català a la mateixa prova.

De l'atletisme escolar als Jocs Olímpics

Jaël Bestué es va iniciar a l'atletisme a l'escola Joan Maragall de la mà d'Oswaldo Romero, el gran mestre de l'atletisme santcugatenc. De l'atletisme escolar va passar al Club Muntanyenc Sant Cugat on va començar a competir a nivell federat amb grans resultats. El FC Barcelona va valorar la seva progressió i va entrar a l'equip blaugrana amb millora de rendiment. La selecció espanyola la va incorporar i d'aquí una progressió meteòrica que va acabar amb la primera participació en els Jocs Olímpics de Tòquio 2021.

Experta en batre rècords

Aquest 2023 s'ha iniciat de manera brillant per a Bestué amb rècord estatal de 60 metres llisos amb una marca de 7,19 segons i també català de 7,24. El 2022 també va ser un any d'èxits amb la quarta plaça a l'Europeu a l'equip de relleus 4x 100 metres i una cinquena plaça al Mundial a la mateixa prova. Els Jocs Olímpics van ser una prova de foc després de patir una lesió al maluc i recuperar-se en temps rècord per arribar a la cita olímpica.

El saxo i la medicina

Una de les seves aficions més destacades és gaudir del saxo i de la música. Una de les altres passions és la medicina, estudis que cursa compaginant amb l'atletisme.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.