Aguilera: 'Repetir la victòria a la Marató de Sables serà molt difícil'


  • Comparteix:

L'atleta catalana d'ultradistància i dos cops campiona del món de raids d'aventura, Mònica Aguilera, ha reconegut que el seu principal repte de la temporada és tornar a participar a la Marató de Sables, tot i que reconeix que serà molt difícil tornar a aconseguir-hi la victòria. Aguilera ha estat aquest divendres al Casino de la Floresta compartint una xerrada amb els membres del Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI).

El proper mes d'abril, Mònica Aguilera repetirà participació a la Marató de Sables, al Marroc. Es tracta d'una ultramarató de sis dies i està considerada la cursa més dura del món. Aguilera, que va córrer-la per primer cop l'any passat, assegura que hi estarà de nou i que intentarà tornar a guanyar-la.

Mònica Aguilera

Vull repetir la Marató de Sables. És difícil repetir la victòria, en sóc conscient, però aniré a disfrutar al màxim i intentar estar al podi.




Aguilera ha destacat la importància que ha tingut la seva experiència en aquesta cursa pel desert del Sàhara.

Mònica Aguilera

La Marató de Sables de l'any passat va ser el màxim per a mi, a nivell personal i esportiu.






A banda de repassar els seus principals objectius per a la temporada, Mònica Aguilera ha reconegut que els atletes d'ultradistància tenen poca recompensa econòmica i reconeixement mediàtic ja que es tracta d'una pràctica minoritària, poc mediàtica i amb poca cobertura mediàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.