El Muntanyenc aconsegueix cinc medalles en tres campionats en pista coberta


  • Comparteix:

Bestué ha fet una marca de 8,07 segons en la seva categoria / Font: Jaël Bestué

Bestué ha fet una marca de 8,07 segons en la seva categoria / Font: Jaël Bestué

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Pol Abradó i Jaël Bestué s'han fet amb l'or del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta celebrat a Sabadell. D'altra banda Ramon Adàlia ha aconseguit la plata del Campionat d'Espanya Cadet en pista coberta, mentre que Laia González ha guanyat el bronze. Al Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta Sílvia Guerra ha assolit la tercera posició.

El Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta celebrat aquest dissabte a Sabadell ha tingut emprempta santcugatenca. L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Pol Abradó ha guanyat l'or després d'obtenir un registre d' 11,60 metres en llançament de pes. Jaël Bestué ha assolit la primera posició als 60 metres amb una marca de 8,07 segons. A l'esdeveniment hi han participat un total de vuit atletes del club santcugatenc.
Al Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta disputat aquest cap de setmana a València, Ramon Adalia ha aconseguit la plata en triple salt masculí amb una marca personal de 13,36 metres. D'altra banda, Laia González ha guanyat el bronze als 60 metres tanques després de signar un temps de 9,10 segons.
Sílvia Guerra ha estat l'única atleta del Muntanyenc que ha assolit el podi, aconseguint la tercera posició als 800 metres llisos després de fer un temps de 2:24:13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.