La Sant Silvestre Barcelonesa, nova prova del Circuit Aliança 2013


  • Comparteix:

La Sant Silvestre continua agafant protagonisme

La Sant Silvestre continua agafant protagonisme

La 15a edició de la cursa Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputa a Sant Cugat el 31 de desembre, passa a formar part del primer Circuit Aliança 2013 i se situa així entre les sis millors curses populars de Catalunya de running. L'organització assegura que pertànyer al nou circuit permetrà obtenir recursos econòmics per seguir mantenint el nivell de la prova.

La Sant Silvestre Barcelonesa es converteix en una de les sis proves del nou Circuit Aliança 2013 juntament amb La Nocturna Sport ciutat de l'Hospitalet, La Maquinista per la Integració, Vila Olímpica, Gavà Nit Run i Marató del Mediterrani. La cursa d'enguany presentarà novetats respecte d'altres edicions anteriors. Una d'elles és que per primera vegada, hi haurà una prova promocional per als més menuts una hora abans de la Sant Silvestre Barcelonesa, dividida en dos recorreguts, un de 600 metres per aquells nens i nenes de categoria benjamí i aleví, i un altre de 1200 metres per a nois i noies d'entre 12 i 14 anys.

L'organitzador de la cursa, Domingo López, veu amb bons ulls formar part del Circuit Aliança.

Domingo López

Valoro molt positivament entrar a formar part del Circuit Aliança. Això ens suposa també recursos econòmics.


López espera que en la 15a edició es superi la xifra de 3.500 participants, sobrepassant els 3.226 de l'any passat. La carrera, de 10 quilòmetres, es disputarà el 31 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.