La Mitja Marató es disputarà el 29 de setembre


  • Comparteix:

Imatge del podi de la 29a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

Imatge del podi de la 29a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

La 30a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat es disputarà el diumenge 29 de setembre, segons ha confirmat l'organització de la cursa a Cugat.cat. El director de la prova, Manel González, creu que aquesta és la data més adient, tot i que podria patir canvis si coincidís amb altres curses. González estudia la possibilitat que l'esdeveniment sigui també Campionat de Catalunya.

La 30a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat és una realitat. Després de consultar el calendari i que, a priori, no hi ha cap prova aquell cap de setmana l'esdeveniment es disputrarà el diumenge 29 de setembre. En cas que aparegui una competició d'atletisme que pugui fer ombra a la prova santcugatenca, la Mitja Marató es traslladaria al següent cap de setmana, el diumenge 6 d'octubre. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el director de la prova, Manel González.

Manel González

Serà a finals de setembre, el dia 29 i si no fos possible, el 6 d'octubre. Depen de la confirmació de la resta de curses. Aquestes dates estan lliures.


González es planteja que la Mitja Marató sigui Campionat de Catalunya, però topa amb l'objectiu que vol l'organització d'arribar a 2.500 atletes coincidint amb la 30a edició. És per això que González creu que hauran d'estudiar la proposta federativa i veure quina és l'aposta final.

Manel González

En ser un campionat oficial el nivell d'exigència de la federació fa que la prova hagi de ser diferent. Hem de pensar si interessa i si fa un bé per a la nostra cursa.


La darrera edició de la Mitja Marató va arribar als 1.800 atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.