Sant Cugat es converteix en un dels principals territoris de pas de l'Ultratrail


  • Comparteix:

La 1a edició de la Compressport Ultratrail Collserola, de 74 quilòmetres, es disputarà el 23 de novembre pel Parc Natural de Collserola i per diferents llocs emblemàtics de la nostra ciutat com Torre Negra, Pi d'en Xandri i Can Borrell. La prova està organitzada per La Nova Fita i comptarà amb tres curses de diferents distàncies amb una participació al voltant del 1.500 atletes.

La Compressport Ultratrail Collserola s'ha presentat aquest dimarts al Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, el responsable de Compressport, Cristian Llorens, l'atleta Núria Picas, i els responsables de La Nova Fita, Mònica Aguilera i Marc Ràfols, organitzadors de la competició. Ràfols destaca la duresa de la prova.

Marc Ràfols

Crec que és un recorregut bastant exigent i les rampes fan que sigui una cursa més dura del que aparentment sembla.


Sant Cugat és una part important del recorregut amb un total de 15 quilòmetres dels 74 que té la cursa. El regidor d'esports, Xavier Tizón, destaca la importància de la prova per a Sant Cugat i el fet de tenir un dels pulmons de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Xavier Tizón

Sant Cugat té un paper important en el recorregut de la cursa.


La sortida i l'arribada serà des de Can Caralleu i s'han programat tres curses. Una de 21 quilòmetres, una altra de 43 i la més dura, de 74. Les inscripcions es poden formalitzar a Utcollserola.com i s'espera la participació d'uns 1.500 atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.