Sant Cugat surt a córrer la MoonRace sota la lluna plena


  • Comparteix:

La MoonRace aplega 1.400 corredors i un ambient extraordinari de popularitat en el marc de celebració dels 25 anys del CAR. Els santcugatencs Fernando Ruiz de Pedro i Olga Álvarez Rubio han estat els guanyadors de la primera edició de la cursa urbana nocturna.

Sant Cugat ha gaudit aquest dimarts d'una nit de lluna plena sortint al carrer i participant a la primera edició de la MoonRace. Fins a 1400 corredors han recorregut vuit quilòmetres a través dels carrers més emblemàtics de la ciutat i han participat així en un dels actes de celebració dels 25 anys del CAR. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, encarregada de donar el tret de sortida, i el Secretari General d'Esports de la Generalitat, Iván Tibau, que ha estat un corredor més, han coincidit en remarcar la gran rebuda per part de la ciutadania i l'assoliment dels èxits per part de l'organització en aquesta primera edició.

Mercè Conesa i Iván Tibau

El balanç és molt positiu perquè crec que avui tots hi han guanyat. El que volíem era obrir-nos a la gent de fora i, a més, hem mostrat Sant Cugat per dins.


La bellesa de les imatges que ha deixat la cursa nocturna ha estat una de les raons per les quals els corredors han acabat contents de la seva participació a la prova. Fernando Ruiz de Pedro i Olga Álvarez Rubio, tots dos santcugatencs, s'han imposat amb uns temps de 25 minuts i 32 segons i 29 minuts i 57 segons, respectivament. Els dos guanyadors de la primera edició de la MoonRace han coincidit a destacar el fort ritme que exigia el recorregut i la combinació de pujades i baixades.

Fernando Ruiz de Pedro i Olga Álvarez

El circuit ha estat dur en quant a la velocitat però és molt agradable. El recorregut és bastant bo i es veu bastant bé malgrat és de nit.


L'organitzador de la prova, Lluís Capdevila, ha volgut donar les gràcies als voluntaris pel seu important paper, ha agraït l'esforç dels 1.400 corredors i ha deixat entreveure la voluntat de seguir fent més edicions. La botifarrada popular que s'ha fet en acabar la prova ha posat punt final a una jornada festiva on Sant Cugat ha tornat a demostrar la seva passió i afició pel running.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.