El Muntanyenc es mostra imparable en la presentació de la secció d'atletisme


  • Comparteix:

Gairebé 300 esportistes s'han congregat a la ZEM de la Guinardera per presentar la temporada vigent

Gairebé 300 esportistes s'han congregat a la ZEM de la Guinardera per presentar la temporada vigent

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat presenta els seus atletes en un acte on s'ha vetllat per l'agilitat i la bona organització de les proves de competició entre els membres del club posteriors a la presentació dels conjunts. Després de la desfilada dels equips s'ha anunciat la creació d'un conjunt d'entrenament d'atletisme per a pares i mares.



Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat han desfilat aquest diumenge al matí davant l'atenta mirada d'una ZEM Guinardera plena de gom a gom. A l'acte hi ha assistit el coordinador d'entitats de l'Ajunatment de Sant Cugat, Eloi Rovira, i el responsable de la secció d'atletisme del Barça, Josep Maria Mir, després que aquest octubre s'hagi celebrat el primer aniversari del conveni de col·laboració que van signar el Muntanyenc i el club blaugrana la darrera temporada.

Després de la desfilada el club ha anunciat la creació d'un nou conjunt d'entrenament per a pares i mares i, posteriorment, s'ha passat a l'entrega de 15 premis per categories als millors atletes del club durant la darrera temporada. A més, també s'ha fet entrega d'un diploma a Marc Salvatella, Jael Bestué i Manel Gonzàlez pels rècords de Catalunya aconseguits en la campanya 2012/13 en salt d'alçada en pista coberta, 150 metres llisos i 400 metres llisos, respectivament. El lliurament de premis s'ha tancat amb l'entrega de dos trofeus a Ramon Adalia i Laia González per haver estat els millors atletes del club en les categories masculina i femenina.

El president de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel Gonzàlez, creu que l'agilitat i la rapidesa de l'acte han fet que funcioni molt bé.

Manel Gonzàlez

Aquesta és la tercera edició a la pista de la ZEM Guinardera. De moment funciona molt bé, àgil i relativament ràpid.


La 7a Festa de l'Atletisme ha acabat amb una competició entre atletes del club en proves com els 60 metres llisos, els 600 metres llisos o el salt de llargada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.