La UESC tindrà un segon sènior femení


  • Comparteix:

La secció femenina de la UESC de bàsquet completa els dos equips sèniors que defensaran la samarreta vermell i negra la propera temporada. El sènior 'B' militarà a la 3a Catalana mentre que el sènior 'A' ho farà a segona. Ex jugadores de la casa com Marta Ollé i Laura Blanc tornen al club després de dues temporades al Cerdanyola. D'altra banda s'ultimen els preparatius per a la 3a Diada de bàsquet.

La secció femenina de la UESC de bàsquet ha completat aquesta setmana les plantilles dels dos equips sènior de cara la propera temporada. Els conjunts estaran formats per les integrants de la categoria júnior, les actuals sèniors i algunes incorporacions com Marta Ollé, una jugadora que va marxar fa dos anys a jugar al Cerdanyola i que enguany s'incorpora a la UESC de cara la propera temporada. Una altra santcugatenca que ha volgut tornar a vestir la samarreta vermell i negra és Laura Blanc, després de dues temporades al Fontcastellana Blanc torna a Sant Cugat per reforçar el sènior A del club.
El plantejament per aquests dos equips, tot i que òbviament militaran en categories diferents, és de realitzar un treball conjunt on la vinculació entre el sènior "A" i el sènior "B" sigui la clau que formar un bon equip de treball.
El sènior "B" estarà format majoritàriament per les jugadores júniors d'aquest any, un equip molt més jove que no pas el sènior "A" on jugaran les sèniors d'enguany, la júnior Sara Signo, les esmentades Laura Blanc i Marta Ollé i una ala-pivot provinent del Cerdanyola Anna López
Ignasi Munera coordinador de la secció femenina comenta els objectius plantejats per aquests dos equips per les properes campanyes.



D'altra banda s'estan ultimant els preparatius per a l'acte de cloenda de temporada de la UESC.



Mes de 400 joves esperen ansiosos aquesta diada del bàsquet santcugatenc que posarà el punt i final a la temporada 2003-2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.