Bàsquet: Els de Lizano aspiren a deixar la part baixa de Primera Catalana


  • Comparteix:

Després de sumar un triomf en les quatre jornades de lliga, la UESC està obligada a guanyar a El Prat per sortir de la part baixa de la classificació de primera catalana. Els de David Lizano esperen millorar l'actitud defensiva davant un rival que també ha sumat una victòria en aquest inici de campionat.

L'entrenador David Lizano creu que en aquests moments el més important és preocupar-se d'ells mateixos i corretgir els seus errors.

David Lizano

És important millorar els aspectes en què estem fallant com la pèrdua de concentració. Necessitem tenir més continuïtat en el joc i millorar el nivell defensiu.


Lizano explica que El Prat és un equip fort i amb jugadors joves. Tot i així, l'entrenador dels santcugatencs creu que la victòria està a les seves mans, i si mantenen el nivell poden aconseguir la victòria.

David Lizano

Dels tres partits que hem perdut, dos ha estat per culpa nostre, per la inexperiència, per la joventut de l'equip o per no saber dominar les situacions. Anar guanyant de 18 i acabar perdent a la pròrroga es per defectes nostres.


David Lizano creu que poden guanyar el partit a casa contra El Prat ja que és una categoria on hi ha molta igualtat. El partit es disputarà demà dissabte a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.