La UE Sant Cugat inicia l'any amb bon peu després de superar el JET B


  • Comparteix:

Alicia Hidalgo, amb la pilota, va ser la millor del partit

Alicia Hidalgo, amb la pilota, va ser la millor del partit

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) estrena el 2015 amb un còmode triomf (70-48) davant el Joventut Terrassa B, cuer del grup 2 de Primera Catalana que encara no coneix la victòria. Les santcugatenques van disputar l'enfrontament aquest dijous al pav 1 de la Rambla del Celler, en matx ajornat corresponent a la jornada 11 de competició. Alicia Hidalgo, amb 13 punts i nou faltes rebudes, va ser la jugadora més destacada de les de Germán Simón.

Els primers compassos del partit ja van mostrar la superioritat local, amb una UESC que exhibia la intenció d'encarrilar ràpid l'enfrontament. L'encert en el tir de mitja distància i una sòlida defensa davant el joc interior visitant va provocar un parcial de 12 a 2, distància que ja no deixarien escapar les santcugatenques. Malgrat que al segon quart les de Simón no van poder mantenir l'encert ofensiu del primer, la diferència es va anar ampliant fins arribar als 15 punts a la mitja part (38-23).

A la represa, les variants defensives del tècnic local van desencadenar en una encara major superioritat de la UESC, que va superar la barrera dels 20 punts i va trencar definitivament el partit, arribant al final amb el resultat totalment controlat. Les vermell-i-negres se situen ara amb sis victòries i sis derrotes, en vuitena posició, i hauran de carregar ràpid les energies per enfrontar un nou compromís aquest mateix dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda, a la pista d'un rival directe, el SAFA Claror, sisè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.