La UESC apel·la a la millora defensiva i a la recuperació d'efectius per redreçar el rumb


  • Comparteix:

Imatge d'un dels partits que ha disputat la UESC aquesta temporada al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: cugat.cat

Imatge d'un dels partits que ha disputat la UESC aquesta temporada al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: cugat.cat

La UESC masculina de bàsquet tanca la primera volta de la lliga amb un triomf balsàmic però per sota les previsions que havia fet la plantilla, el cos tècnic i el club en l'inici de la temporada. L'equip santcugatenc, que ha patit moltes baixes durant els primers mesos de competició, és cuer del grup 2 de Copa Catalunya i necessita millorar la defensa si vol mirar cap a la part alta de la taula. A més, els homes de Dani José encara no han sumat cap triomf lluny del pav 1 de la Rambla del Celler.

No ha estat la primera volta de la lliga que el vestidor de la UESC havia planejat. Quatre triomfs i nou derrotes en els primers 13 partits del grup 2 de Copa Catalunya no és el balanç que esperava un conjunt santcugatenc que ha patit molts entrebancs des de l'inici de curs i que és cuer. La baixa del pivot Oriol Bernadí, que Oriol Muñoz no pogués entrenar durant gairebé dos mesos i les lesions puntuals han dut la UESC a patir més del compte. El triomf davant l'AESE en el darrer partit al pav 1 de la Rambla del Celler va tallar en sec una ratxa molt dolorosa de sis derrotes consecutives que han dut l'equip de Dani José a les places de descens.

La UESC, que ha recuperat efectius en les darreres setmanes i que ha reforçat el joc interior amb el fitxatge de Sergio Clemente, inicia la segona volta el primer cap de setmana de febrer amb l'objectiu, entre cella i cella, de millorar la defensa. L'equip santcugatenc és el segon equip de la lliga que encaixa més punts i Dani José, el tècnic, considera que reduir aquests registres els permetrà escalar llocs a la taula. A més, José creu que també els ajudarà a estrenar el caseller de triomfs fora de casa.




Dani José

Estem aquí per la defensa però hem fet un pas endavant en aquest aspecte. També ens coneixem més. La segona volta anirà millor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.