La UESC B s'endú el derbi de la Segona Catalana davant el Qbasket Sant Cugat

Els vermell-i-negres s'han imposat a domicili (55-60) en un matx trepidant


  • Comparteix:

La UESC B s'ha endut el derbi del grup 6 de la Segona Catalana després de superar (55-60) a domicili el Qbasket Sant Cugat. El matx ha tingut moltes alternatives en el marcador, però finalment s'ha decantat per als vermells-i-negres, molt encertats amb les darreres possessions del matx. La UESC és vuitena amb tres triomfs i quatre derrotes i el Qbasket, sisè, amb tres triomfs i cinc desfetes.

Un derbi sempre és un derbi i ja diuen que els derbis no es juguen sinó que es guanyen. I això és el que ha fet la UESC com a visitant al Pav 1 davant el Qbasket. Pavelló ple de gom a gom per veure un duel de rivalitat santcugatenca, però ple d'esportivitat.

El primer quart ha estat ple d'alternatives en el joc, però la UESC ha estat més encertada amb el joc exterior. Aquest fet li ha servit per dominar el període per 12 a 14.

En el segon quart, els dos equips han seguit mantenint l'equilibri defensiu i ofensiu, però la UESC ha marxat al descans amb un 30 a 33 favorable.

A la represa, la UESC ha marxat de 10 punts amb el 37 a 47 al final del tercer quart. El Qbasket no ha donat el seu braç a tòrcer i ha retallat aquesta distància. Darrer minut de joc amb més dos per a la UESC que ha aprofitat dues faltes antiesportives per signar el triomf



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.