El preinfantil del Qbasket, classificat per a la final a 8 Territorial de Catalunya

El conjunt santcugatenc ha guanyat la fase de Barcelona i està completant una temporada brillant


  • Comparteix:

Imatge del preinfantil del Qbasket Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del preinfantil del Qbasket Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El preinfantil masculí del Qbasket ja és un dels vuit millors equips de Catalunya a la categoria territorial i disputarà la fase final aquest cap de setmana a Roses. Els santcugatencs s'enfrontaran amb la Salle Tarragona als quarts de final aquest dissabte a les 10.15 h a la recerca d'assolir l'accés a semifinals. Aquesta competició la disputen els campions de les fases de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. El Qbasket ha accedit a aquesta fase final després de guanyar la fase de Barcelona i està completant una temporada brillant.

L'equip santcugatenc va disputar de setembre a desembre una fase classificatòria Territorial per saber si estaria a nivell A, màxima categoria; B, intermitja; o la C, darrer nivell. L'equip, entrenat per Xavi Martínez, es va classificar per al nivell A amb un molt bon joc. A la segona fase s'ha classificat per a la Territorial de Barcelona i aquest cap de setmana ha assolit el bitllet per a la final a 8.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.