La Unió Esportiva no s'en surt a La Selva


  • Comparteix:

La UESC perd per 79 a 57 a la pista del Cassanenc i encadena la tercera derrota consecutiva. Els de Manel Blanco no han pogut plantar cara en cap moment i han arribat a perdre de més de 30 punts.

La Unió Esportiva Sant Cugat segueix complicant-se la vida. Si fa poques setmanes el conjunt de Manel Blanco es trobava situat a la zona tranquil·la de la taula, a hores d'ara la situació ha canviat. L'última desfeta de diumenge davant el Cassanenc confirma el mal camí que ha agafat l'equip de Blanco. El president de la UESC, Xavi Salvat, creu que la el mal inici dels seus ha estat clau en la derrota.

Xavi Salvat

Ha estat un partit molt marcat per un començament molt fluix


Les tres derrotes consecutives que han encadenat els santcugatencs han fet perillar les opcions de permanència i obliguen a guanyar els propers partits. La qualitat, s'ha demostrat que hi és. Ara, falta recuperar la confiança i la moral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.