Cada vegada més amunt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (49-68) el Sant Fruitós i acumula la tercera victòria consecutiva, ratxa que manté el conjunt de Nahmanovic a les posicions nobles del grup dos de Segona Catalana. Davant un rival molt complicat i després d'un inici dubtós, les vermell-i-negres han remuntat el resultat advers dels primers minuts per acabar emportant-se una valuosa victòria.

Leandro Nahmanovic té motius per estar content, i és que les seves jugadores es troben en un moment molt dolç. La bona dinàmica que segueixen les santcugatenques des de l'inici de temporada no decau i avui han tornat a demostrar aquest gran moment de forma. Després d'un primer quart fluix a nivell d'encert, les santfruitosenques anaven per davant en el marcador per deu punts al minut 13. El tècnic santcugatenc s'ha vist obligat a demanar un temps mort, que en tot cas ha fet reaccionar les seves jugadores i ha fet variar la dinàmica del matx, arribant al descans amb la UESC ja per sobre en l'electrònic. A la segona part les vermell-i-negres han eixamplat les diferències amb bones combinacions en atac, i ha estat en els darrers cinc minuts quan han aconseguit la distància final. L'entrenador de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha expressat la seva alegria per aquesta victòria.

Leandro Nahmanovic

Estem molt contents perquè era un equip molt fort, ara hem de seguir en aquesta línia.



L'equip podrà treballar amb més tranquil·litat aquesta setmana ja que a la següent jornada descansa. El proper partit serà a Mollerussa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.