Dorado: 'Tenim més experiència en play-off'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador de l'AEJ Riera de Cornellà, Xavi Dorado, ha explicat a Cugat.cat que afronten la fase de permanència a Primera Catalana de bàsquet contra la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) amb molta il·lusió i confiança en les seves possibilitats de salvació. A més, Dorado creu que el seu equip té més experiència en partits de play-off i destaca el joc interior com la seva millor arma per plantar cara als santcugatencs.

Les lesions han complicat la temporada de l'AEJ Riera de Cornellà, que ha viscut una temporada difícil al grup 2 de Primera Catalana i que ara s'haurà de jugar la permanència contra la UESC. L'entrenador dels de Cornellà, Xavi Dorado, analitza la situació que travessa el seu conjunt.

Xavi Dorado

Preparem el partit amb molta il·lusió. Arribem en un bon moment de joc.




Xavi Dorado ha assegurat que el punt fort del seu equip és el joc interior i creu que els seus homes tenen més experiència en partits de play-off. Dorado destaca, però, la disciplina dels jugadors de la UESC i la fortalesa defensiva.

Xavi Dorado

Els jugadors de la UESC són molt disciplinats. Basen el seu joc en una defensa agressiva.



Per la seva banda, l'entrenador de la UESC, Pep Claret, creu que els seus homes hauran de vigilar amb la velocitat dels cornellanencs.

Pep Claret

El Riera de Cornellà contraataca molt bé. El seu punt feble és el nivell de tir exterior i la defensa.



El primer partit d'aquesta eliminatòria al millor de tres es juga aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda al Pav-1 de la rambla del Celler. La permanència a Primera Catalana està en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.