La UESC podria disputar la primera Copa Federació


  • Comparteix:

La UESC podria competir per un altre títol

La UESC podria competir per un altre títol

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) podria competir en la primera Copa Federació de Copa Catalunya. La federació catalana de bàsquet inaugura enguany aquest trofeu que disputaran els primers i segons classificats dels dos grups de Copa Catalunya després de la jornada 13. A dia d'avui la UESC és quarta.

Aquesta temporada els equips de Copa Catalunya no només aspiren al títol de lliga, sinó que també podran lluitar per la nova Copa Federació. Aquest títol, al que podria optar la UESC, es jugarà els dies 7 i 8 de gener en una mateixa seu. Els participants seran aquells quatre conjunts que, un cop conclosa la 13a jornada, acabin en primera i segona posició dels dos grups de Copa Catalunya. El dissabte 7 es jugaran les semifinals i el dia següent hi haurà el partit pel tercer i quart lloc i la final.

Després de cinc jornades la UESC ocupa la quarta posició amb el mateix balanç que el segon classificat, el CB Santa Coloma. Els de David Lizano tenen encara vuit jornades per intentar col·locar-se entre els dos primers llocs. La darrera jornada que computarà serà just abans de l'aturada hivernal, la del tercer cap de setmana de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.