Aranda (CB Mira-sol): 'Des de principis de temporada estem esperant un pressupost per anar a les pistes centrals'


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del sènior A del CB Mira-sol al gimnàs de l'escola Catalunya

Imatge d'un partit del sènior A del CB Mira-sol al gimnàs de l'escola Catalunya

El president del Club Bàsquet Mira-sol, Quique Aranda, assegura a Cugat.cat que ja va demanar a principis de temporada un canvi de pista per als seus equips sèniors atès el risc que implicava jugar al gimnàs de l'escola Catalunya. El club mirasolenc va acceptar fa uns mesos la mateixa proposta que ara posa sobre la taula el govern de la ciutat, moment en què ja aprovava pagar les despeses que implicaria obrir algun dels pavellons de la ZEM de la rambla del Celler els diumenges a la tarda. No obstant això, Aranda ha afirmat que el club encara no havia obtingut un pressupost per part de l'Ajuntament.

Davant el risc que suposava fer jugar jugadors sèniors al gimnàs de l'escola Catalunya, el CB Mira-sol va proposar a l'Ajuntament a principis de temporada que els seus primers conjunts disputessin els partits a les pistes centrals, les de la ZEM de la rambla del Celler. El govern de la ciutat va comunicar a l'entitat mirasolenca que no disposava d'horaris per als seus equips sèniors, i que l'única opció passava per obrir els pavellons els diumenges a la tarda, tot i que les despeses anirien a càrrec del CB Mira-sol. Aquest plantejament va ser acceptat per la junta encapçalada per Quique Aranda, i es va demanar un pressupost per dur a terme el trasllat. Aranda ha assegurat que l'Ajuntament encara no havia fet arribar al club aquest pressupost, i la situació va quedar sense solucionar. El president del club mirasolenc explica així el procés.

Quique Aranda

Per als sèniors ja demanem estar a les pistes centrals i nosaltres demanem un pressupost, no ens el donen i la cosa queda a l'aire.


Ara bé, fa dues setmanes un xoc d'un jugador sènior del CB Mira-sol contra un dels murs del gimnàs va fer que el club reobrís les demandes. Quique Aranda es va posar de nou en contacte amb membres de l'Ajuntament, tal i com afirma en declaracions a Cugat.cat

Quique Aranda

Jo demano a l'Ajuntament que ens treguin de la pista, i ara que ha passat tot això reaccionen i ens ho donen.


El club mirasolenc ha acceptat fer-se càrrec de les despeses que impliquen utilitzar les instal·lacions esportives centrals de la ciutat els diumenges a la tarda, i ara falta arribar a l'acord que concreti quina serà la quantitat a pagar i quines les pistes on podran jugar els equips del CB Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.