La Unió Esportiva Sant Cugat cau a la pista del JAC Sants de 20 punts


  • Comparteix:

Imatge del partit entre UESC i Jac Sants / Font: UESC

Imatge del partit entre UESC i Jac Sants / Font: UESC

El júnior de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (90-70) a la pista del Jac Sants, un dels conjunts poderosos del grup 2 de Preferent, la màxima caetgoria del bàsquet formatiu català. Els santcugatencs van saber remuntar un mal inici, però al segon quart van encaixar 29 punts, un balanç en contra que va pesar massa per a la UESC. Tot i una mínima reacció als minuts finals, els barcelonins van saber administrar la diferència i es van acabar enduent el partit amb facilitat.

Malgrat no anotar fins al minut 4, el júnior de la UESC va saber capgirar el seu inici fred i va acabar el primer quart un punt per sobre dels locals. Quan la dinàmica semblava igualada, els barcelonins van imprimir un major ritme d'intensitat i van mostar-se encertats a la part ofensiva, fet que va col·locar un contundent parcial (10-0) que els santcugatencs van pagar durant la resta del matx. La distància de 10 punts es va mantenir al descans, i al tercer període, lluny de ser més agressius en defensa i parar l'hemorràgia anotadora rival, la UESC va tornar a rebre els mateixos punts que al segon quart (29). El quart període s'advenia com un tràmit, però els els de Ricard Tomás van demostrar rauxa i van escurçar distàncies fins els 11 punts, tot i que l'esforç va ser massa gran i no va poder mantenir-se per a la remuntada final.

La UESC comença així la participació al grup 2 de Preferent com a última classificada, i a la següent jornada fa el segon desplaçament consecutiu. Serà a un quart de vuit a la pista del Sedis Fornesa, a la Seu d'Urgell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.