El Masnou visita una Unió Esportiva Sant Cugat ferida


  • Comparteix:

Roger Dam i companyia volen tornar al camí del triomf

Roger Dam i companyia volen tornar al camí del triomf

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat rep El Masnou en un partit que ha de servir com a reacció del conjunt santcugatenc després de la dolorosa derrota de la setmana passada a la pista del CB Salt. El conjunt santcugatenc vol tornar a l'esséncia del seu joc i treure's de sobre una possible mala dinàmica a fi d'aconseguir la setena victòria en nou jornades de competició. El matx, aquest dissabte a un quart de vuit al pav 1 de la rambla del Celler.

Els jugadors de la UESC volen demostrar que el partit de la jornada passada a la pista del CB Salt va ser un accident i que segueixen amb gana per estar lluitant a la zona noble del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs tenen la seva oportunitat contra un rival potent tot i estar a la novena posició. Els maresmencs han guanyat contra rivals d'entitat com Platges de Mataró o CB Salt, botxí la setmana passada de la UESC, però alhora han perdut contra rivals a priori assequibles com el CB Prat. De fet, El Masnou compta amb una plantilla millor que la de la temporada passada, amb el l'arribada aquest estiu de dos homes de nivell com Albert Riera, del CB Santa Coloma, i el pivot Marcos Morales, de la UE Montgat. De la seva banda, els santcugatencs volen oblidar el partit nefast que van disputar la jornada passada i evitar entrar en una mala dinàmica. El tècnic de la UESC, David Lizano, afirma la necessitat de guanyar per treure's de sobre el mal gust de boca.

David Lizano

Després que un equip perd ha de sortir a mossegar, i treure'ns l'espineta de l'altre dia que no ens l'esperàvem.


Els vermell-i-negres volen vèncer per retallar distàncies amb el líder, que té una victòria més i juga aquesta jornada a la pista de la Unió Bàsquet Sant Adrià. El partit entre UESC i El Masnou es disputa aquest dissabte a un quart de vuit al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.