La UESC clou la temporada amb la 1a Festa del Bàsquet i el Tennis Taula


  • Comparteix:

Tot el club es tornarà a trobar a una pista per celebrar el final de temporada / Foto: Arxiu

Tot el club es tornarà a trobar a una pista per celebrar el final de temporada / Foto: Arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) organitza la primera 'Festa del Bàsquet i el Tennis Taula' per al segon dissabte de juny. El club santcugatenc programarà activitats esportives i socials per tancar la temporada i donar pas a les vacances d'estiu. A partir de les cinc de la tarda, la UESC farà un acte emmarcat en el programa de la Fundació 'Tots podem', que promou la integració de persones amb discapacitat a través de l'esport. La jornada tindrà com escenerais el pav 1 i 3 de la Rambla del Celler.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha invitat a un grup de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Vallès Oriental (FVO) amb l'objectiu que practiquin esport al costat dels jugadors de l'entitat vermell-i-negre. La idea és que tots junts participin en una gimcana, on hi haurà proves esportives tant de bàsquet com de tennis taula. Un cop finalitzada aquesta activitat hi haurà partits que comptaran amb la participació de jugadors, mares, pares, entrenadors i tots aquells que ho vulguin. Les taules de tennis taula també hi seran presents perquè qui s'animi pugui practicar aquest esport. Sobre dos quarts de nou del vespre està previst un sopar de germanor del club santcugatenc i posteriorment, s'iniciarà un campionat tres per tres nocturn fins a la una de la matinada.

Per al proper diumenge 9 de juny, la UESC serà l'amfitriona del 2n Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat. A la competició hi participaran equips preinfantils tant en categoria masculina com femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.