El CN Sabadell posa a prova el bon inici de temporada de la UESC


  • Comparteix:

La UESC femenina vol seguir sumant

La UESC femenina vol seguir sumant

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) posa a prova aquest diumenge el seu bon inici a Primera Catalana contra el CN Sabadell, més experimentat a la categoria. Les de Germán Simón són líders amb dos triomfs en dos partits, mentre que les de Sabadell acumulen un triomf i una derrota. Isa López serà baixa gairebé segura per aquest partit, que es disputa a dos quarts d'una del migdia al pav 1 de la Rambla del Celler.

Situació circumstancial, si es vol, però que no cal treure'n mèrit. La UESC és líder del grup 1 de Primera Catalana després de dues jornades. Les santcugatenques són el tercer equip que ha encaixat menys punts, mentre que és el segon que més n'ha anotat. Aquest parcials donen el primer lloc a les de Germán Simón, que celebra aquest fet però que reconeix que en el segon partit es van enfrontar a un dels rivals més assequibles de la categoria, el CB Esparreguera. El partit contra el CN Sabadell serà, segons el tècnic, ben diferent. Les sabadellenques van ser sisenes en aquest mateix grup la temporada passada, salvant la categoria amb certa solvència, i per aquest curs s'han reforçat amb cinc incorporacions, fent més poderós el joc interior. Les de Sant Cugat, de la seva banda, volen allargar el bon inici de temporada, i és que els bons resultats han donat moral i actitud a un conjunt que s'està acoblant amb bons resultats. Germán Simón opina que el CN Sabadell serà un dels equips a tenir en compte.

Germán Simón

El CN Sabadell l'any passat ja tenia un equip que va salvar la categoria amb comoditat. Ens crearan dificultats, crec que és un dels equips que cal tenir en compte.


La UESC jugarà de nou en horari canviat, diumenge a dos quarts d'una del migdia, i vol seguir amb la bona línia mostrada a les dues primeres jornades. De fet, després d'aquest enfrontament les santcugatenques encararan dos desplaçaments consecutius, gira que podrien dur a terme com l'equip més en forma del grup 1 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.