El Qbasket supera el Manyenet i es classifica per semis de Tercera Catalana

El Qbasket segueix caminant cap al títol de Tercera Catalana / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat es classifica per a les semifinals del Campionat de Catalunya de Tercera Catalana després de superar el Manyanet Reus (70-71) a la tornada de la primera eliminatòria. Els santcugatencs, que disputaven la tornada amb un marge de 19 punts assolit a l'anada, han arribat a dominar per 26 punts però han vist com el rival retallava distàncies al tram final del partit. El rival a semifinals sortirà de l'eliminatòria entre Ciutat Vella B i Nou Bàsquet Olesa.

El Qbasket segueix donant passos cap el títol de Tercera Catalana. Amb l'eliminatòria de quarts ja encarrilada a l'anada, els de Bargalló han protagonitzat una tornada irregular contra el Manyanet Reus. Al primer quart han estat els reusencs els que han pres la iniciativa contra un equip santcugatenc que ha sortit sense tensió a la pista. Als segons 10 minuts, però, la tònica del partit s'ha capgirat i els visitants han fet un parcial contundent per arribar al descans 14 punts per sobre.

Malgrat sortir amb molta intensitat en el tercer quart, les rotacions han estat una llosa per als de Bargalló, que han vist com el rival retallaven distàncies fins patir per endur-se el partit. El tècnic del Qbasket atribueix la davallada del rendiment del seu equip als canvis.

Jordi Bargalló

M'he equivocat amb les rotacions, a vegades queda un equip una mica descompensat a pista.

La setmana que ve els santcugatencs disputaran el primer partit de semifinals contra el guanyador de l'eliminatòria entre Ciutat Vella B i Nou Bàsquet Olesa. De nou serà una sèrie al millor de tres partits, amb el primer matx al pav 1 de la Rambla del Celler.