El club Senglar Orientació, a la Copa Barcelona Esprint


  • Comparteix:

El Senglar Orientació inicia el 2010 amb la Copa Barcelon Sprint

El Senglar Orientació inicia el 2010 amb la Copa Barcelon Sprint

El Senglar Orientació inicia el 2010 participant i organitzant la Copa Barcelona Esprint. Aquesta competició està formada per sis proves i la darrera es disputarà a la nostra ciutat el 16 de maig.

La competició està formada per sis curses i cadascuna tindrà dues rondes. Per a la classificació final només se sumaran els vuit millors resultats de cada participant. El guanyador de cada prova obtindrà 50 punts, el segon 49 i així successivament fins la posició 50. En la darrera prova, la que es disputa a la nostra ciutat, el 16 de maig, hi haurà l'entrega de premis amb dotació econòmica per als cinc millors classificats en categoria Homes Absolut i Dones Absolut. El Parc del Guinardó, les Fonts de Montjuïc, el Parc del Fòrum, el Parc Güell i Sant Cugat seran els llocs on es disputin les diferents proves de la Copa Barcelona Esprint.

El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casal, destaca les patricularitats d'aquesta competició.

Ramon Casal

La Copa Barcelona Esprint és una competició que s'estrena aquest any. Nosaltres volem que serveixi per apropar les curses d'orientació a la gent.



Aquest dissabte es disputa la prova al Parc del Guinardó. La primera sortida serà a les dotze del migdia (12:00h), mentre que la segona sortida tindrà lloc a les dues del migdia (14:00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.