Aleix Gonzàlez finalitza tercer a la Final Nacional de cros


  • Comparteix:

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Aleix González, queda tercer al campionat de Catalunya infantil de cros escolar a Lloret. Gonzàlez fa una bona actuació a la final de Lloret i és l'únic santcugatenc que puja al podi. La participació santcugatenca s'incrementa respecte l'anterior edició.

Lloret de Mar va ser l'escenari d'una final nacional de cros escolar marcada pel gran nivell de tots els participants a les diferents categories. A diferència de l'edició passada celebrada a Reus, en aquesta, el circuit traçat pels escolars va ser més pla, amb moltes més curves i més curt. De Sant Cugat van participar-hi nou escoles i un club, el Club Muntanyenc. Precisament l'únic podi per a la nostra ciutat va ser per l'Aleix Gonzàlez, tercer a la categoria infantil. Júlia Estévez, responsable del CMSC a la categoria infantil, analitza la cursa del jove santcugatenc.

Júlia Estevez

Aleix Gonzàlez ha fet una cursa molt bona


El professor d'Educació Física del Joan Maragall, Oswaldo Romero, destaca l'alta participació de les escoles de Sant Cugat.

Oswaldo Romero

En aquesta edició hi han participat més escoles de Sant Cugat que en l'any passat, i això és una dada important a tenir en compte.


Amb aquesta final nacional de cros escolar es posa el punt i final a la temporada d'aquesta especialitat atlètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.