Tizón: 'La col·laboració entre Ajuntaments i clubs és vital per a la Festa Major'


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha valorat les activitats esportives per Festa Major

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha valorat les activitats esportives per Festa Major

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca que la Festa Major d'enguany continua demostrant la bona entesa entre clubs i Ajuntament per organitzar actes de manera conjunta per potenciar la participació. Tizón creu que aquest model beneficia les entitats per obrir-se a la ciutat.

Més de 5.600 persones han passat els tres dies per l'Esport al Carrer, centre neuràlgic de les activitats esportives per Festa Major. Una nova edició consolidada que ha reunit tot tipus d'activitats esportives tant per a petits com pels més grans.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha lloat la feina feta per l'OMET i també pels clubs de la ciutat en aquest espai. Tizón creu que aquesta és la millor manera que tenen les entitats per presentar-se a la ciutat.

Xavier Tizón

Li poso un 10 a les activitats esportives. Les entitats han treballat molt bé en aquesta Festa Major.


Els clubs també han organitzat activitats diferents com el torneig de petanca del Sant Cugat Atlètic, la Copa Miyagui i el de karate pel Club Karate Sant Cugat, l'exhibició de partides ràpides de l'Escacs Sant Cugat, la Festa del Cel del Club Aeromodelisme Sant Cugat, la patinada popular del Qgat Patina, la pedalada popular on la Unió Ciclista Sant Cugat ha col·laborat, el torneig internacional de rugbi seven del Sant Cugat i el torneig de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.