Clàudia Carreras, campiona de Catalunya de gegant


  • Comparteix:

L'esquiadora Clàudia Carreras es proclama campiona de Catalunya d'eslàlom gegant després d'imposar-se a la prova disputada a Boí Taüll. En la mateixa disciplina, la també santcugatenca Marta Palau es penja la medalla de bronze. En la prova masculina, Pol Carreras va finalitzar en segona posició.

L'esquí santcugatenc continua en estat de gràcia. Després de deu dies de descans, els tres especialistes de la nostra ciutat han tornat a competir a Boí Taüll i de quina manera. Sobretot un nom propi: Clàudia Carreras. La santcugatenca es va proclamar campiona de Catalunya d'eslàlom gegant. A la prova disputada, Carreras va vèncer en les dues mànegues i es va acabar imposant amb més d'un segon de diferència sobre la segona classificada. La també santcugatenca Marta Palau va acabar en tercera posició i es va penjar el bronze.

En l'eslàlom gegant masculí, Pol Carreras va acaronar la victòria, però finalment va ser superat per Josep Pujol per tant sols 25 centèssimes.

Els tres esquiadors ja preparen una nova competició: serà aquest cap de setmana a Andorra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.