Pol Carreras guanya l'eslàlom d'Espot Esquí


  • Comparteix:

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras guanya el passat diumenge l'eslàlom d'Espot Esquí, puntuable pel circuit internacional. Per altra banda, Marta Palau i Clàudia Carreras tenen un paper discret a la Universiada de Torí i finalitzen entre els llocs 40 i 50 en les dues proves que disputen.

Pol Carreras continua sumant èxits. Si fa uns dies s'imposava als eslàloms de Pal i Espot i aconseguia el segon i quart lloc a La Molina, aquest diumenge ha tornat a guanyar. Va ser a Espot Esquí, en una prova puntuable pel circuit internacional. L'esquiador santcugatenc va fer un bon recorregut i va finalitzar amb un temps d'1 min 24 segons i 35 centèssimes, 83 centèssimes per davant del segon classificat.

Carreras, però, no va tenir tanta sort dos dies abans, quan disputava l'eslàlom a l'estació francesa de La Norma. L'esquiador va finalitzar tretzè en la primera cursa, a més de quatre segons del guanyador. En la segona, Carreras va patir una caiguda a la primera mànega i va quedar eliminat.

Pel que fa a la Universiada de Torí, discreta actuació de les santcugatenques Marta Palau i Clàudia Carreras a les proves que han disputat. A l'eslàlom de diumenge, Carrereras va finalitzar en el lloc 39 després de les dues mànegues, mentre que Palau es va classificar 41a. En canvi, a l'eslàlom gegant d'ahir, Palau va ocupar el lloc 45 i Carreras el 46.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.