Golejada política


  • Comparteix:

Moment del partit

Moment del partit

L'equip format pels polítics santcugatencs goleja (10-5) l'equip dels periodistes locals en la 6a edició del torneig 'Alguna pregunta menys?'. Amb el resultat d'aquest matx, que s'ha jugat a la ZEM Jaume Tubau, es torna a igualar el nombre de victòries i derrotes dels dos conjunts. Tant polítics com periodistes s'han proclamat tres vegades campions d'aquest torneig que, any rere any, guanya més públic. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Tot i no tenir gairebé recanvis a la banqueta, tot al contrari que els periodistes, els polítics han entrat al terreny de joc amb una consigna molt clara, només valia la victòria. El conjunt format pels polítics ha sortit al terreny de joc molt ben posicionat en totes les seves línies, fet que els ha permès tenir el domini de la pilota des de l'inici i, per tant, encetar el marcador als primers minuts.
De la seva banda, el conjunt format per la premsa local no ha entrat en el partit fins el segon temps, quan han decidit canviar l'estratègia i anar més a l'atac aprofitant el suposat desgast físic dels polítics pel fet de no tenir canvis.
Tot i intentar-ho, i que en dues ocasions han pogut empatar el marcador, els periodistes no han pogut impedir la golejada de 10 gols a 5.
L'alcalde, LLuís Recoder, analitza el matx.

Lluís Recoder

Avui ha guanyat merescudament l'equip de polítics. Estic content perquè es torna l'equilibri.


Amb el resultat d'aquest partit els polítics es proclamen per tercera vegada campions del torneig 'Alguna pregunta menys?' i igualen el marcador general. De les sis edicions celebrades d'aquest torneig tant polítics com periodistes han guanyat tres vegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.