L'Esport al Carrer ha donat el tret de sortida amb activitats diverses


  • Comparteix:

Esport al carrer

Esport al carrer

El primer dia de l'Esport al Carrer al Parc de Can Vernet tanca amb una gran afluència de públic i una àmplia oferta esportiva. L'handbol platja, l'escalada, el circuit de bicicletes o de psicomotricitat són les activitats que han tingut més participació. La secció de rítmica i estètica ha fet una exhibició amb les coreografies més destacades de la temporada.



L'Esport al Carrer es converteix cada Festa Major en el centre neuràlgic de les activitats esportives. Molts són els espais que podem trobar i per a totes les edats. Des dels circuits de psicomotricitat per als més menuts, passant pel passeig amb ponis, escalada, golf, hoquei herba i molts més.
Els clubs de la nostra ciutat també han participat d'aquesta festa. L'Handbol Sant Cugat ha organitzat un torneig d'handbol platja en el sorral i la secció de rítmica i estètica ha fet una exhibició amb diferents actuacions. Aquest dissabte i diumenge continuarà l'Esport al Carrer amb noves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.