L'Olímpyc Floresta aconsegueix un bon botí en un mal partit a l'Hospitalet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) a la pista de l'Hospitalet Bellsport a la 8a jornada del grup 3 de Segona B. Els florestans, que no han fet un bon partit i han anat tota l'estona a remolc en el marcador, han tingut en Joan Ferrer en dues ocasions i Oriol Romero els golejadors.

Els florestans han aconseguit sumar un punt en un matx que se'ls ha posat molt coll amunt. El primer temps ha finalitzat amb mínim avantatge pels riberencs que s'ha eixamplat a la represa, amb el segon gol de l'Hospitalet. Ha estat amb el clar desaventatge quan els florestans han reaccionat amb un gol de Joan Ferrer, tot i que l'Hospitalet ha fet el tercer que semblava que sentenciava el matx. Però de nou l'Olímpyc ha sabut reaccionar i Oriol Romero i novament Joan Ferrer han anotat per empatar el partit a tres, resultat amb el que s'ha arribat al final.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca que el més important del partit és el punt que han aconseguit sumar, tot i jugar malament.

Xaloc Rion

La part positiva és que fent el pitjor partit de la temporada hem fet un punt. La part negativa és que quan som més forts que el rival hem de treure els tres punts.


Els florestans sumen 15 punts i continuen a la zona mitja alta de la classificació. La setmana que ve reben la visita de l'Esparreguera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.