El Futbol Sala Sant Cugat espera haver après la lliçó de la derrota a Sant Sadurní


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada al pav 3 de la rambla del Celler

Imatge d'aquesta temporada al pav 3 de la rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat rep el Rubí, avantpenúltim, aquest dissabte a les vuit del vespre a l'11a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres, que la passada jornada van perdre la seva condició d'invicte davant el penúltim, volen tornar a sumar de tres en tres i continuar amb la trajectòria que els ha dut a ser segons a la classificació.

Els santcugatencs es van veure sorpresos la passada jornada a la pista del Sant Sadurní, que tot i la seva mala classificació, té el mèrit de ser l'únic equip que ha derrotat els vermell-i-negres aquesta temporada. Els de Jaime Martínez reben aquesta setmana un rival que es troba en una situació similar al de la setmana passada. El Rubí és avantpenúltim i suma cinc jornades sense conèixer la victòria.

Però l'experiència viscuda a Sant Sadurní ha de servir als santcugatencs per no refiar-se de ningú i afrontar el partit amb la màxima concentració. Sobretot, perquè el rival s'assembla pel que fa al tipus de joc, amb una defensa sòlida, tancada darrera i amb un atac que aprofita els contraatacs. El tècnic de l'equip, Jaime Martínez, descriu l'esquema defensiu dels rubinencs.

Jaime Martínez

És un equip que es tanca bé al darrera i surt al contraatc amb eficàcia. Intentarem contrarestar-ho.


Pel matx contra el Rubí, Jaime Martínez té els dubtes de Jordi Savé, Marc Rovira i Jordi Alcoriza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.