El PHC Sant Cugat va a Bigues i Riells amb la intenció de sortir del descens


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat necessita el triomf a Bigues i Riells

El PHC Sant Cugat necessita el triomf a Bigues i Riells

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita un rival directe, el Bigues i Riells, en la 10a jornada de l'Ok Lliga femenina amb la intenció de sumar un triomf que el faria sortir del descens. Les vermell-i-negres encara tenen opcions de ser a la Copa de la Reina i la primera prova és aquest diumenge a tres quarts d'una del migdia.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat arriba a la 10a jornada avantpenúltim amb set punts, però a només un de l'Sferic Terrassa, el Vilanova i el rival d'aquesta jornada, el Bigues i Riells. Les vermell-i-negres han començat l'any amb dues derrotes de diferent color. La primera davant un Girona (1-0) que era cuer mentre que la de la setmana passada va ser davant el líder incontestable (2-5), el Palau de Plegamans, i a més, plantant cara en el primer temps.

Tot i la posició, les santcugatenques encara tenen la il·lusió de classificar-se per jugar la Copa de la Reina on depenen d'elles mateixes per ser-hi. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, destaca que no estan en el seu millor moment, però que la setmana d'entrenaments ha estat bona per tornar a plantar cara.

Pep Mateo

Plantegem el partit per guanyar tot i que és una pista que no se'ns dóna bé. Hem entrenat bé i hem de tenir il·lusió de nou.



El conjunt vermell-i-negre només té la baixa de Maria Monlleó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.