Alberto Morales s'estrena com a tècnic del Sant Cugat Esport davant el líder


  • Comparteix:

Marcelo i els seus companys tenen nou entrenador / Font: Golcat.com

Marcelo i els seus companys tenen nou entrenador / Font: Golcat.com

Alberto Morales debuta aquest diumenge a les dotze com a primer entrenador del Sant Cugat Esport i ho fa al camp del líder, el Can Vidalet, en l'estrena a la segona volta del grup 3 de Segona Catalana. Morales ha assegurat que afronta aquest projecte amb ànims de continuar en la línia de treball de l'antic entrenador, Camilo Speranza. Malgrat les importants baixes amb les quals compta, el nou primer entrenador apel·la a la il·lusió dels seus homes per poder treure un bon resultat a Esplugues.

Morales inicia el seu camí com a primer entrenador del Sant Cugat Esport en el pitjor dels escenaris possible, el camp del líder de la competició. Un tècnic que ha reconegut que mantindrà la mateixa metodologia de treball amb l'equip, dissenyada tant pel ja exentrenador Camilo Speranza com per ell, en qualitat de segon entrenador d'Speranza. En un mateix sentit, Morales compta amb tots els jugadors de la plantilla, els quals, diu, ell també ha triat.

De moment, tècnic i club han arribat al pacte de mantenir la situació algunes setmanes per veure com funciona la nova dinàmica, emplaçant-se a valorar la situació d'aquí a unes jornades i prendre una decisió fins a final de temporada. En qualsevol cas, Morales es mostra més que satisfet amb la rebuda dels jugadors. Pel que fa a les peces que ha de moure el nou entrenador per fer reaccionar els seus homes, el tècnic opina que urgeix recuperar la confiança i es planteja canviar el sistema.

Alberto Morales

Hem de tornar a guanyar la confiança que vam tenir fa un parell de mesos. La meva idea també és canviar el sistema de joc, tot és provar-ho.


Morales tindrà les baixes de Dani Alborch i Àlex González per sanció, Rubén i Ezquerra per lesió i patirà també l'absència del japonès Masa, que espera el trànsfer per poder seguir participant en la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.