Jota tornarà a defensar la porteria del primer equip del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Jota, en una imatge de la temporada passada

Jota, en una imatge de la temporada passada

El porter uruguaià Jonathan Arriola, 'Jota', torna al primer equip del Sant Cugat Esport per substituir la baixa de Jordi Rivera, que va deixar el club fa dues setmanes. Jota estava duent a terme les funcions d'entrenador de porters, però la marxa de Rivera ha fet que el l'uruguaià torni a vestir-se de curt després d'anunciar la seva retirada al final del curs passat.

El quart fitxatge d'Alberto Morales al capdavant del Sant Cugat Esport és un vell conegut de la parròquia vermell-i-negre, fins al punt que és l'excapità del primer equip. Jota completa la dupla de porters del SantCu per a la resta de temporada, després que Jordi Rivera marxés fa dues setmanes a la recerca de més minuts. Adrià Aliaga tindrà, doncs, nova competència per al repartiment dels minuts sota pals. Com assegura Alberto Morales, Jota arriba en condicions de disputar la titularitat a la porteria.

Alberto Morales

Un porter que es juga la titularitat amb l'Adri i serà un líder dins del vestuari. Podrà aportar la veterania que ens està faltant últimament.


Més enllà de la seva experiència sobre el terreny de joc, Morales ha remarcat que l'uruguaià pot aportar consistència i lideratge en moments de desconnexió de l'equip, que fins ara han costat un bon grapat de punts. Jota complirà la cinquena temporada al club després de jugar-hi les quatre anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.