Un Junior FC amb urgències rep un San Mauro en hores baixes


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del Junior aquesta temporada a casa

Imatge d'un partit del Junior aquesta temporada a casa

Sumar per intentar allunyar-se de les places de descens és la principal missió del Junior FC, que aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda rep el San Mauro en la 24a jornada del grup 3 de Segona Catalana. El conjunt santcugatenc mirarà de treure redit davan un rival que acumula tres derrotes seguides i protagonitza la seva pitjor ratxa de la temporada.

La distància entre les places de descens i les primeres que donen la salvació és minsa, tant que en una jornada els equips implicats poden passar de treure el cap per respirar a veure's ofegats. El Junior, que l'última jornada va veure com se li escapava un altre cop la victòria de les mans, ocupa plaça de possible descens i necessita un triomf que li doni un mínim respir. El San Mauro, que en l'anada li va guanyar la partida als blau-i-negres (1-0), no passa pel seu millor moment, fet que ha d'aprofitar l'equip de Paco Carballo per intentar assegurar-se els tres punts.

Els de Santa Margarida de Montbui no guanyen fora de casa des del 23 de novembre, quan van visitar el Sant Cugat (1-2), tot i que el seu últim triomf l'ha aconseguit fa un mes a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.