El SantCu masculí cau davant l'equip menys golejat del seu grup, el Bellvitge


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Sant Cugat Esport cau (1-2) davant la Unificación Bellvitge en la 24a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han patit per crear ocasions de gol i han acabat perdent el primer partit amb José Alcaraz a la banqueta.

Partit complicat per als homes de José Alcaraz, que s'han vist amb problemes des dels primers minuts de partit per fer-se amb la pilota. Els santcugatencs han intentat superar la Unificación Bellvitge amb jugades aèries, però la defensa rival ha sabut interposar-se a les jugades perilloses. Al minut 26 una ocasió visitant ha fet saltar les alarmes al SantCu i ha seguit provant sort amb joc directe. Abans d'arribar al descans, els homes de José Moreno han tingut l'oportunitat més clara del matx, tot i que la jugada no ha arribat a bon port perquè la línia defensiva santcugatenca ha refusat la pilota sota pals.

A la represa tots dos conjunts han sortit amb més ganes de gol. Al minut 48 un Jota providencial ha rebutjat un xut perillós del Bellvitge, però 8 minuts després Carceller s'ha encarregat d'obrir la llauna del partit rematant còmodament dins de l'àrea gran del SantCu. Dos minuts de diferència han servit als locals per empatar el partit després que Jimmy ha engaltat una pilota magistrament. Al minut 64 un decisiu Carceller ha tornat a marcar i ha posat les coses més complicades als vermell-i-negres, que minuts més tard veien com expulsaven el debutant Marc Rojas després de veure la segona targeta groga i es quedaven sense opcions de remuntar.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, treu conclusions positives de la derrota.

José Alcaraz

Analitzarem la part positiva de la derrota. Era un partit difícil. Havíem d'igualar-los en intensitat i hem sortit amb una mica de por.


La setmana vinent els santcugatencs jugaran a domicili davant el Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.