El Futbol Sala Sant Cugat espera tornar a sorprendre el líder


  • Comparteix:

Marc Casas en una imatge d'arxiu

Marc Casas en una imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat, segon, rep el líder del grup 2 de Tercera, el Colegio Santo Ángel, aquest dissabte a un quart de nou del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler. Els de Castelldefels comanden amb comoditat la classificació i només han perdut un partit en tota la competició, precisament contra els santcugatencs a l'anada.

El primer lloc està pràcticament impossible per al conjunt vermell-i-negre que a la segona volta ha perdut la regularitat mostrada a la primera i que li permetia mantenir una dura lluita amb el rival d'aquest dissabte. Fins i tot a l'anada, els de Jaime Martínez van aconseguir el que cap equip més ha pogut fer aquesta temporada, treure-li punts al Colegio Santo Ángel amb una important victòria (3-4) a domicili.

Ara les coses són diferents per als santcugatencs, que estan 16 punts per sota del rival, quan a l'anada només els tenien a quatre punts. Amb el lideratge pràcticament impossible i l'ascens molt complicat, ara ja només queda continuar sumant per no perdre la segona possició ja que Sant Julià, Claret i Esplugues estan molt a prop, i només es pot esperar possibles ascensos de segons classificats.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca la gran qualitat del rival.

Jaime Martínez

És un equip fet realment per pujar i els resultats ho indiquen. Vam fer un bon partit a l'anada i a la segona volta ens està costant per les baixes.


Per al partit contra el Colegio Santo Ángel, els vermell-i-negres tenen les baixes de Jordi Palau, Jordi Savé i Marc Rubira. En canvi, recupera Adri Peiró i Guillem Pros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.