L'Olímpyc mostra més profunditat de banqueta per superar el CN Sabadell


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha superat amb solvència el cuer

L'Olímpyc ha superat amb solvència el cuer

L'Olímpyc Floresta supera (3-5) el cuer i equip ja descendit, el CN Sabadell, en el darrer partit com a visitant d'aquesta temporada al grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han anat pràcticament tot el partit per davant en el marcador, amb protagonisme golejador de Ruben Bosch amb tres dianes. Els de Xaloc Rion tancaran el curs d'aquí a dos caps de setmana a Can Llobet contra el Salou.

L'Olímpyc ha sortit amb la tensió competitiva i actitud adequada malgrat no haver-hi res en joc. Els de Rion han generat perill des del primer minut, i Xavi Martín ha avançat els visitants. La resistència sabadellenca ha minvat fruit de la poca rotació amb la qual comptava, fet que han aprofitat uns florestans més frescos.

L'Olímpyc ha anat ampliant la diferència en el marcador i només en un tram de la segona meitat s'ha semblat igualar el partit, quan els locals han estat capaços d'empatar (3-3). Els florestans han col·locat el porter Guillem Luid de jugador de camp i ràpidament s'han tornat avançar mitjançant Rubén. L'equip ha definit el matx amb el cinquè gol a les acaballes.

Els de la Floresta sumen 46 punts i se situen sisens. El cap de setmana que ve acaba la temporada amb la visita a Can Llobet del Salou, desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.