Hans Schönhöfer continuarà a la banqueta del Junior FC la temporada vinent


  • Comparteix:

Hans Schönhöfer a les instal·lacions del Junior

Hans Schönhöfer a les instal·lacions del Junior

Hans Schönhöfer continuarà al capdavant del primer equip de futbol del Junior la temporada vinent, tasca que combinarà amb la de director tècnic. El vicepresident i responsable de la secció, Sergi Renieblas, reconeix que és la persona adequada perquè coneix molt bé la base del club.

Schönhofer s'encarregarà del projecte el curs vinent amb l'objectiu de reconstruit un Junior amb gent de la casa. Renieblas confirma que en el moment en què el director tècnic ha agafat les regnes del primer equip ja ho feia amb el propòsit de continuar la temporada que ve.

Sergi Renieblas

Quan es va fer càrrec de l'equip ja volíem que fos pel que queda de curs i el que ve. Hans coneix molt bé la nostra base i creiem que és la persona adequada.


Les responsabilitats de Schönhöfer, entrenador i director tècnic, obligaran el Junior a fer alguns canvis en l'estructura tècnica. En aquest sentit, Renieblas assegura que s'hauran de reforçar les tasques de coordinació amb homes com José Luis Fernández i Jordi López.

L'equip es juga en els últims cinc partits la permanència a Segona Catalana. Preguntat per les possibilitats de l'equip, el president de la secció diu que ho intentaran sense renunciar a la seva filosofia.

Sergi Renieblas

Desitgem i tenim les dosis de confiança per salvar la categoria, però tenim un calendari difícil. Ho intentarem sense renunciar a la nostra manera d'entendre tot això.


Per contribuir amb l'equip en aquest tram final de lliga, el Junior compta des d'aquesta setmana amb la incorporació d'Eric Golobart, un pivot defensiu fet a les categories inferiors del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.