El Sant Cugat Esport examina els seus defectes contra l'Olivella


  • Comparteix:

El SantCu espera fer-se fort a casa per lligar la permanència

El SantCu espera fer-se fort a casa per lligar la permanència

El Sant Cugat Esport espera haver après la lliçó de fa dues setmanes per afrontar el partit 'més important' des de l'arribada de l'entrenador José Alcaraz, segons el mateix tècnic ha reconegut a Cugat.cat. Els vermell-i-negres es veuen les cares amb l'Olivella, 16è classificat, amb l'objectiu d'ampliar la distància amb la zona de descens i afrontar amb més tranquil·litat les quatre jornades que resten. Al partit d'aquest diumenge a les 12 del migdia, corresponent a la 30a jornada de Segona Catalana, podrà debutar l'últim fitxatge de l'equip, el davanter Rubén Benítez.

El Sant Cugat Esport va protagonitzar la sorpresa de la jornada 27 derrotant a domicili el líder del grup 3 de Segona Catalana, el Vista Alegre. Malgrat aquest bon resultat, l'equip de José Alcaraz va deixar en poc aquesta proesa la setmana següent després de caure a casa contra un Sant Joan Despí que es troba en zona de descens. Els vermell-i-negres tornen al mateix escenari, i esperen haver après dels errors.

I és que el SantCu s'enfronta a l'Olivella una jornada més tard d'haver vençut el San Mauro a fora, en un camp també complicat. Un partit que Alcaraz considera 'el més important' des de la seva arribada a la banqueta santcugatenca, tenint en compte que els del Garraf són 16s i que tres punts a aquestes alçades són vitals per agafar un bon coixí respecte de les posicions calentes. Pel que fa al partit, els santcugatencs provaran d'aprofitar el tipus de joc visitant, de toc i de bon tracte amb la pilota, per imposar la seva qualitat.

El tècnic del SantCu ressalta la importància del partit.

José Alcaraz

No val per res guanyar a fora si perds tres punts a casa contra un rival directe. És el partit més important des de la meva arribada.


Alexander i Romera seran baixes, mentre que Carlos Ezquerra serà dubte per les molèsties que arrossega a l'espatlla. Qui podrà debutar serà l'última incorporació del SantCu, Rubén Benítez, mitjapunta que completa les variants ofensives del Sant Cugat Esport, procedent de la Unificación Llefià de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.