El Junior continua en descens en caure contra un experimentat Suburense

El Junior perd (2-4) davant el Suburense i continua en zona de descens al grup 3 de Segona Catalana. Els visitants s'han avançat, però el Junior ha remuntat amb dos gols d'Abu Rafiu abans d'arribar al descans. L'ofici dels de Sitges s'ha notat en el tram final del matx amb tres gols que han certificat el triomf del Suburense.

El Junior ha caigut per la major experiència del Suburense que segueix la seva lluita per pujar de categoria. Els visitants han sortit molt endollats i al minut 14 Gerard Durany avançava els de Sitges. Els locals no s'han arronçat i el golejador Abu Rafiu capgirava el marcador amb dos gols abans d'arribar a la mitja part amb avantatge per als blau-i-negres.

A la represa, el Suburenses ha tingut ocasions molt clares i en una errada defensiva local han empatat. A partir d'aquest instant els del Garraf han intensificat el seu domini i han marcat dos gols que han certificat la seva victòria. L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, lamenta les errades defensives del seu equip que l'han condemnat a la victòria.