El Sant Cugat Esport suma un punt en la seva estrena a Can Vidalet


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (0-0) al camp del Can Vidalet i estrena el curs en el grup 3 de Segona Catalana sumant un punt. Les defenses s'han imposat als atacs i cap dels dos equips ha trobat el camí del gol tot i gaudir d'ocasions per desnivellar el marcador.

El Sant Cugat Esport ha estat el dominador del joc sobretot en els primers minuts, tot i que la primera ocasió ha estat de banda local a la que ha respost molt bé el porter vermell-i-negre, Roberto, molt segur durant tot el partit sobretot en les seves sortides. El conjunt de José Alcaraz també ha gaudit d'alguna ocasió, però s'ha arribat al descans amb empat a zero.

En el segon temps, el partit s'ha obert una mica, sobretot més cap al final. Els locals han buscat durant tot el matx la velocitat del seu extrem dret Owono, mentre que els santcugatencs s'han estirat amb l'entrada de Fabià, que per banda esquerra ha tingut un parell d'ocasions. Però la més clara de banda santcugatenca ha estat per Ruben que ha vist com el porter local rebutjava un perfecte xut des de la frontal de l'àrea que anava a l'escaire. Al final, el marcador no s'ha mogut i empat a zero en l'estrena de la lliga.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, destaca el punt aconseguit fora de casa i lamenta algunes baixes d'última hora.

José Alcaraz

Ens ha faltat tranquil·litat tot i que hem tingut ocasions, com ells també. Crec que hem dominat el partit.


La següent setmana el Sant Cugat Esport rep la visita de l'Unificació Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.