El Junior provarà d'invertir les dinàmiques contra el Can Vidalet


  • Comparteix:

El Junior espera tornar a celebrar un triomf

El Junior espera tornar a celebrar un triomf

El Junior busca recuperar el camí dels punts contra un Can Vidalet que va sumar el seu primer triomf al grup 3 de Segona Catalana tot just fa una jornada. Els blau-i-negres reben els espluguencs aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda després de caure la setmana passada contra el Fontsanta-Fatjó, l'equip revelació de la lliga. Tots dos conjunts esperen apropar-se a les posicions capdavanteres en cas de sumar els tres punts.

Fins a dia d'avui, el Can Vidalet no ha mostrat, per resultats, ser un dels equips destinats a optar a l'ascens, com sí que ho era de forma clara la temporada passada. El transvasament de jugadors i tècnic de la temporada passada cap el Sant Joan Despí ha fet reconfigurar el projecte, que de moment ha donat el rendiment d'un empat, contra el Sant Cugat Esport, una derrota i una victòria, assolida la jornada anterior contra el fluix Òdena, penúltim classificat.

El Junior segueix esperant comptar amb tots els efectius possibles i mentre no els té vol anar esgarrapant punts. Ara bé, la seva trajectòria en les primeres tres jornades ha anat en trajectòria descendent. Del triomf al camp del Moja de la primera jornada es va passar a l'empat a casa contra la Gornal i la derrota a domicili contra el Fontsanta-Fatjó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.